Marek Jasiński [2015-06-11, 16:17 ] |
No to znaczy, że dobry otworek robisz, i dobrze (stabilnie)
mocujesz :) |
|
gmalan [2015-06-11, 08:20 ] |
No ja też podciągam ostrość w postprocessingu.
A
otworek zrobiony jest w wieczku od jogurtu zwykłą igłą -
na oko. Oczywiście wyświechtany papierem ściernym. |
|
Marek Jasiński [2015-06-10, 22:26 ] |
Może dlatego, że po obróbce i skalowaniu jeszcze
podostrzamy ;) Takie małe oszustwo, małe, bo jak nie jest
ostry negatyw, to i wyostrzanie niewiele da (o ile w
ogóle). A te otworki co teraz pokazujesz to czym i w czym
robione? |
|
gmalan [2015-06-10, 21:46 ] |
Do perfekcji to jeszcze sporo brakuje. Chociaż dzięki za
miłe słowa. Wasze fotki są jednak ostrzejsze, co by nie
mówić.
Do tej pory nie zdjąłem jeszcze jednak
puszek z otworkami w stalowej blaszce. Tam otworki
wykonane są ze znacznie większą precyzją. Więc sobie po
nich trochę obiecuję. Za tydzień zobaczymy czy będzie
rozczarowanie ;) |
|
Marek Jasiński [2015-06-10, 21:43 ] |
No nie żartuj ;) Kostka precyzyjna, kucia balstrad,
pastorał latarni, detale elewacji - dla mnie to
perfekcyjne jest. |
|
gmalan [2015-06-10, 21:32 ] |
Żeby dociągnąć do Waszego poziomu ostrości, brakuje mi
jeszcze co najmniej 2 lat prób. Ale jeszcze Was dopadnę
;)
G. |
|
Marek Jasiński [2015-06-10, 20:50 ] |
Ano, rewelka :) |
|
pjolo [2015-06-10, 19:35 ] |
Super!
|
|